Zlatara Stanimirović darivala učenike generacija srednjih škola sa teritorije Gradske opštine Medijana

Dijamanti za dijamante

Povodom jubileja, 25 godina postojanja i rada, zlatara „Stanimirović“ nagradila je 15 učenika generacija iz 12 srednjih škola sa teritorije Gradske opštine Medijana blisterima-dijamantima u bankarskom pakovanju.

„Dijamant je simbol trajne vrednosti i zato Vam poklanjamo po jedan brilijant i promovišemo Vas u dijamante Vaše generacije sa željom da i dalje učite, radite i postižete zapažene rezultate“, rekao je direktor firme Stanimirović – Miloš Stanimirović pozdravljajući prisutne učenike i čestitajući im na uspehu u dosadašnjem školovanju.

Zlatara Stanimirović osnovana je 1993.godine kao zanatska radnja porodice Stanimirović. Danas, sa dvadeset majstora juvelira u proizvodnji i najsavremenijim mašinama lider je u izradi i izvozu nakita od plemenitih metala. Proizvodi ove naše društveno odgovorne kompanije nalaze se u zlatarama širom Srbije i sveta – od Milana do Dubaija.

Dijamante koje su dobili učenici generacije mogu da čuvaju kao blistere ili ugrade u neki nakit i nose ih sa sobom kao podsećanje na prve velike uspehe u životu.