U Gradskoj opštini Medijana svečano uručene prve Kartice sa popustom za mame i bebe

Svi zajedno u borbi protiv bele kuge

U Gradskoj opštini Medijana danas je podeljeno prvih šezdeset Kartica sa  popustom za mame i bebe zahvaljujući kojima će naše sugrađanke moći da plaćaju robu i usluge u četrdesetak firmi i radnji sa popustom od 10 do 50 posto.

-Danas ispunjavamo jedno u nizu obećanja koje smo dali, a to je dodela kartica sa popustom za mame i bebe, rakao je predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Kocić pozdravljajući okupljene mame.

-Ovo je jedna u nizu akcija naše opštine u oblasti pronatalitetne politike a čiji kurs od pre dva meseca drži i država Srbija i predsednik Aleksandar Vučić, što znači da smo na dobrom putu, istakao je Kocić i dodao da je ovo takođe još jedna u nizu akcija Komisije za pronatalitetnu politiku i mlade Gradske opštine Medijana kojima se ukazuje na značaj povećanja brojnosti porodice.

Kocić je najavio i da će Gradska opština Medijana ove popuste omogućiti majkama iz celog grada, a ne samo sa teritorije Gradske opštine Medijana

Vaučere za dodelu kartica dobijaju porodilje još u porodilištu sa informacijama o tome kako mogu da ostvare ovo pravo.

Ugovori su sklopljeni sa 40 firmi (apoteke, poliklinike, restorani, dečija obuća, saloni za ulepšavanje, taksi službe..).

-Od sledeće nedelje na sajtu Gradske opštine Medijana biće dostupne informacije o lokacijama objekata i visini popusta za usluge i proizvode koji  ova  kartica omogućava. Kartice će važiti uz ličnu kartu, a na objektima firmi koje daju popuste biće zalepljene nalepnice sa obaveštenjem.

Za mame koje su bile na svečanoj dodeli kartica, bilo je i prikladno posluženje.