Predstavom za najmlađe završeni ovogodišnji „Zimski dani u Medijani-za bebu više“

Sa Baka Mrazicom u Novu, 2020.godinu!

Predstavom za najmlađe završeni su ovogodišnji „Zimski dani u Medijani-za bebu više“. I pored izuzetno hladnog dana, deca su se tiskala da vide Baka Mrazicu, Deda Mraza, vilenjake, da dobiju slatkiš više. Na platou ispred Hrama cara Konstantina i carice Jelene, u Svetosavskom parku u Nišu, u protekla tri dana bilo je dece svih uzrasta -od beba u kolicima do osnovaca viših razreda. Društvo su im pravili roditelji, bake i dede, nastavnice, učiteljice.

Predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Kocić, kaže da to govori, kako svi volimo prednovogodišnju atmosferu, ali joj se deca posebno raduju.

-Najveću pažnju privukao je naravno Deda Mraz, pa su i radionice crtanja i pisanja čestitki upravo njemu, najmlađima bile vrlo zanimljive. Čitave godine smo radili za naše najmlađe, a srce je puno kada vidite njihove osmehe i reakcije na omiljene likove koje tek znaju iz priče – rekao je Kocić.

Program za mališane u omiljenom mestu okupljanja Nišlija, Svetosavskom parku,  uz krofne, pecivo, jabuke u šećeru, muziku, upotpunjen je ove godine prvi put i druženjem sa ponijima koje je za Medijaninu manifestaciju specijalno ustupilo Udruženje „ZOO planet“.