Počeli „Zimski dani u Medijani-za bebu više“ u organizaciji Gradske opštine Medijana i Komisije za mlade i pronatalitetnu politiku

Hodajuća jelka dočekala mališane

Na platou ispred Hrama cara Konstantina i carice Jelene, u Svetosavskom parku u Nišu, počeli su ovogodišnji „Zimski dani u Medijani-za bebu više“, i trajaće do subote, 28. decembra.

Manifestaciju namenjenu najmlađima otvorio je predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Kocić.

-I ovu godinu završavamo druženjem sa najmlađima, želeći da ih u novu 2020. uvedemo uz igru, omiljene drugove iz crtanih filmova i slatkiše.

Nikada više animatora nije bilo u našem praku, i više dece željne druženja sa Deda Mrazom. U sva tri dana predviđen je različit program, a danas radionice crtanja i pisanja čestitki i želja Deda Mrazu – rekao je Kocić  poželevši najmlađima da im svaki dan naredne godine bude kao svi Medijanini zimski dani-vedar i nasmejan.

Program za mališane u omiljenom mestu okupljanja Nišlija, Svetosavskom parku,  uz krofne, pecivo, jabuke u šećeru i druge slatkiše, ali i muziku, druženje, naredna dva dana odvijaće se po sledećoj satnici:  

-Petak, 27. decembar, od 13 do 15 sati- Program: Plešimo zajedno sa Deda Mrazom, Mikijem, Mini, Vini Puom.

-Subota, 28. decembar, od 14 do 16 sati – Predstava za mališane sa animatorima i Deda Mrazom.

Gradska opština Medijana poziva najmlađe sugrađane i njihove roditelje da i narednih dana uživaju u pretprazničnoj atmosferi.