ODLAGANjE OBELEŽAVANjA DANA PORODICE

Zbog loših vremenskih prilika odlaže se za danas najavljeno obeležavanje Svetskog Dana porodice

Zbog loših vremenskih prilika odlaže se za danas najavljeno obeležavanje  Svetskog Dana porodice.

Manifestacija će biti održana u četvrtak 17.05.2018.godine  od 17 do 18 sati u Parku Svetog Save .

Gradska opština Medijana u četvrtak 17. maja 2018. godine, od 17 do 18 sati u Parku Svetog Save organizuje druženje za roditelje i decu povodom svetskog Dana porodice.

Obeležavanjem Međunarodnog dana porodice, 17. maja 2018. godine, od 17 do 18 sati,  Gradska opština Medijana i Komisija za mlade i pronatalitetnu politiku opštine, u Parku Svetog Save nastavlja akciju „Medijana za bebu više“. Predviđeno je takmičenje roditelja u brzom prostiranju veša, pa će nagrade osvojiti šest bračnih parova – za prva tri mesta u kategoriji onih koji imaju devojčice i kategoriji mama i tata dečaka. Najuspešniji u ovoj neobičnoj disciplini dobiće vredne nagrade. Biće organizovane i igre za decu, uzrasta do deset godina, a kojima će pripasti ukupno 40 nagrada. Kao i tokom ranijih manifestacija „Medijana za bebu više“ planirano je druženje sa animatorima, u liku „Elze“, „Šimera“, „Snežane“ i drugih.

Ovo je još jedna u nizu akcija kojom najveća niška opština promoviše podizanje svesti o značaju pravilne pronatalitetne politike i sprovođenju mera na lokalnom nivou u skladu sa politikom državnog vrha u ovoj oblasti.