Nagradni konkurs Gradske opština Medijana i Komisije za komunalna pitanja i urbanu estetiku za najlepše uređeno dvorište,  balkon i dvorište stambene zgrade

,,Neka cveće govori“

Gradska opština Medijana i Komisija za komunalna pitanja i urbanu estetiku raspisalia je  nagradni konkurs ,,Neka cveće govori“ za najlepše uređeno dvorište,  balkon i dvorište stambene zgrade.

Pravo da se prijave na konkurs imaju svi  građani sa teritoriji Gradske opštine Medijana, dakle ravnopravno sugrađani  koji žive u privatnim kao i stambenim zgradama.

Akcija  ,, Neka cveće govori „ takmičarskog  je, motivacionog i nagradnog karaktera za sve one koji, uređijući sopstveni prostor, doprinose lepšem izgledu svoje opštne i grada u celini.

Za najlepše uređeno dvorište, balkon i   dvorište stambene zgrade  biće dodeljene nagrade  u iznosu od po 30 000 dinara.

Prijave na konkurs mogu se podnositi u Gradskoj opštini Medijana  ul. Pariske Komune bb  kancelarija br.3  od  28.05.2018. do 11.06.2018.godine.

Prijava treba da sadrži : ime i prezime  podnosioca pijave, odnosno upravnika stambene zajednice, adresu,  kontakt telefon i tri fotografije.

Komisija će obići sve prijavljene lokacije  i  proglasiti pobednika 20.06.2018.godine.

 

LINK KA DOKUMENTIMA