Gradska opština Medijana pomogla privremeno izmeštanje meštana Jasenovika i Štabu za vanredne situacije Grada Niša stavila sve resurse na raspolaganje

Opština otvorena za sve potrebe

Gradska opština Medijana pomogla je svojim vozilima evakuaciju meštana Jasenovika i stavila sve resurse na raspolaganje Štabu za vanredne situacije Grada Niša, a u cilju rešavanja problema prevrnutih cisterni sa tečnim amonijakom, rekao je danas predsednik ove opštine Nebojša Kocić.

-Naši radnici su na terenu jutros od 6.30, i bićemo tu koliko god treba. Gradska opština Medijana je otvorena za sve potrebe meštana Jasenovika. Imajući u vidu da je uprava opštine odmah pored Centra i da se i ova ustanova nalazi na području najveće niške opštine, stavljamo se na raspolaganje za sve neophodno kako bi ovi ljudi bili zbrinuti na adekvatan način – rekao je Kocić.

Kocić je danas i posetio meštane Jasenovika koji su privremeno smešteni u Regionalnom centru za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju u Nišu. U razgovoru sa predstavnicima niškog Crvenog krsta i direktorkom Centra Danijelom Marković  naglasio je spremnost pružanja svake vrste pomoći.