литерарни и ликовни К О Н К У Р С за ученике основних и средњих школа

1.11.2022.Отворен конкурс 14.Медијана фестивала дечјег стваралаштва и стваралаштва за децу МЕДИЈАНА фестивал дечјег стваралаштва и стваралаштва за децу ће, већ традиционално, окупити талентовану децу и доказане ствараоце за децу, на 14. Медијана фестивалу дечјег стваралаштва и стваралаштва за децу, који ће се одржати у пролеће 2023. године у организацији Градске општине Медијана у Нишу која расписује литерарни и ликовни К О Н К У Р С за ученике основних и средњих школа Тема овогодишњег конкурса, одабрана из дела књижевнице Гордане Тимотијевић је: ЧУДНА ПРИЧА. Број радова које један учесник може послати није ограничен. Литерарни радови треба да буду откуцани или читко написани. Ликовни радови могу бити у свим техникама. Сви радови треба да буду потписани пуним именом и презименом аутора, са адресом, мејл адресом и бројем телефона аутора, годином рођења, називом школе и места, назнаком разреда и именом наставника, односно ментора. Радови који пристигну на конкурс биће подељени у три категорије: 1. до 4. разред основне школе, 5. до 8. разред основне школе, средња школа. Радови се не враћају. Своје радове ученици могу слати на адресу: Градска општина МЕДИЈАНА Париске комуне бб 18000 Ниш са назнаком «за конкурс Медијана фестивала дечјег стваралаштва и стваралаштва за децу». Конкурс је отворен од 1.11.2022. до 15.1.2023. године. Жири ће прегледати радове и одабрати најуспешније. Градска општина Медијана Ниш и овог пута је обезбедила вредне награде за оне који, према одлуци жирија, буду најуспешнији. Награде ће бити додељене у оквиру програма 14. Медијана фестивала дечјег стваралаштва и стваралаштва за децу, који ће бити објављен на сајту ГО Медијана Ниш. Највећа награда јесте добродошлица свима добромислећима и лепоговорећима на празник фестивала, којим ћемо на најлепши начин – дечјом радошћу, најавити долазак пролећа.      Чекамо вас нестрпљиво и нишлијски гостопримљиво.  БУДИТЕ ЗДРАВИ И РАДОСНИ!

1.11.2022.Отворен конкурс 14.Медијана фестивала дечјег стваралаштва и стваралаштва за децу

 

МЕДИЈАНА фестивал дечјег стваралаштва и стваралаштва за децу ће, већ традиционално, окупити талентовану децу и доказане ствараоце за децу, на 14. Медијана фестивалу дечјег стваралаштва и стваралаштва за децу, који ће се одржати у пролеће 2023. године у организацији Градске општине Медијана у Нишу која расписује

 

литерарни и ликовни

К О Н К У Р С

за ученике основних и средњих школа

 

Тема овогодишњег конкурса, одабрана из дела књижевнице Гордане Тимотијевић је:

„ЧУДНА ПРИЧА“.

 

Број радова које један учесник може послати није ограничен.

Литерарни радови треба да буду откуцани или читко написани. Ликовни радови могу бити у свим техникама. Сви радови треба да буду потписани пуним именом и презименом аутора, са адресом, мејл адресом и бројем телефона аутора, годином рођења, називом школе и места, назнаком разреда и именом наставника, односно ментора.

Радови који пристигну на конкурс биће подељени у три категорије:

  1. 1. до 4. разред основне школе,
  2. 5. до 8. разред основне школе,
  3. средња школа.

Радови се не враћају.

Своје радове ученици могу слати на адресу:

Градска општина МЕДИЈАНА

Париске комуне бб

18000 Ниш

са назнаком «за конкурс Медијана фестивала дечјег стваралаштва и стваралаштва за децу».

Конкурс је отворен од 1.11.2022. до 15.1.2023. године.

Жири ће прегледати радове и одабрати најуспешније.

Градска општина Медијана Ниш и овог пута је обезбедила вредне награде за оне који, према одлуци жирија, буду најуспешнији. Награде ће бити додељене у оквиру програма 14. Медијана фестивала дечјег стваралаштва и стваралаштва за децу, који ће бити објављен на сајту ГО Медијана Ниш.

Највећа награда јесте добродошлица свима добромислећима и лепоговорећима на празник фестивала, којим ћемо на најлепши начин – дечјом радошћу, најавити долазак пролећа.

     Чекамо вас нестрпљиво и нишлијски гостопримљиво.

 

 БУДИТЕ ЗДРАВИ И РАДОСНИ!