U Gradskoj opštini Medijana organizovan prijem najboljih osnovaca u saradnji sa Zlatarom „Stanimirović“ u Nišu

Zlato je za zlato!

U Gradskoj opštini Medijana organizovan je prijem učenika generacije osnovnih škola sa područja ove opštine u saradnji sa Zlatarom „Stanimirović“ u Nišu. Prošle su godine pozvani bili najbolji srednjoškolci, a što je naišlo na odličan prijem učenika, roditelja, prosvetnih radnika. Praksa je nastavljena, a pažnja sada posvećena najboljim osnovcima.

-Prihvatili smo ruku saradnje Zlatare „Stanimirović“, koja na ovaj način pokazuje društvenu odgovornost na delu, jer lokalna samouprava treba da sarađuje sa preduzetnicima koji posluju na njenom području i time pokaže svoju odgovornost. Motiv je veći, jer dajemo na značaju našoj deci, vrednim mladim ljudima. Pokazujemo da neko misli na njih, šaljemo im poziv da ostanu u našem gradu, u našoj Srbiji, kaže predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Kocić.

Učenicima koji su postigli izuzetne rezultate u školskoj 2018/2019. godini uručen je „blister“, proizvod Zlatare „Stanimirović“, a koji će kada budu želeli moći besplatno da ugrade u željeni nakit.