Tradicionalno, na zatvaranju Desetog Sajma automobila, Gradska opština Medijana proglasila najlepši automobil i najbolji štand

Jubilej koji obavezuje

Tradicionalno, na zatvaranju Desetog Sajma automobila, Gradska opština Medijana i ove je godine proglasila  najlepši automobil i najbolji štand. Za najbolji automobil proglašena je Mazda CX30, koja je ove godine u Nišu imala svoju balkansku premijeru, dok je za najbolji štand proglašen Škodin štand, Auto Čačak. Nagrade je uručio predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Kocić.

-Trajanje dugo deceniju govori da je ideja organizatora bila prava i da je ovakav sajam bio neophodan jugu Srbije i Nišu.Ovakve manifestacije grad čine gradom. Velika je čast i zadovoljstvo da treću godinu zaredom zatvaramo Sajam automobila. Deset godina je zaista impozantan jubilej, koji pokazuje da se dosta toga radilo. A taj jubilej i obavezuje da svaki sledeći bude još lepši i još glamurozniji – izjavio je Kocić.

On je podsetio da je u planu da Niš u narednom periodu dobije pravi sajamski prostor, čime bi grad na Nišavi dobio još jedan plus na mapi privredno-turističkog predstavljanja i privređivanja.