Sastanak opštinskog rukovodstva sa profesionalnim upravnicima stambenih zajednica na području Gradske opštine Medijana i direktora javno komunalnih preduzeća

Za brže rešavanje problema građana

Uređenje zelenih površina između stambenih zgrada, postavljanje podzemnih kontejnera, izrada projekata za izgradnju rampi za osobe sa posebnim potrebama, ali i popravka oštećenih trotoara – samo su neki od zahteva koji su se čuli na sastanku opštinskog rukovodstva sa profesionalnim upravnicima stambenih zajednica na području Gradske opštine Medijana i direktorima javno komunalnih preduzeća. Sastanak je održan na inicijativu predsednika Gradske opštine Medijana Nebojše Kocića, sa ciljem da se u neposrednom razgovoru čuju problemi sa kojima se upravnici i građani suočavaju na terenu, a u njihovom rešavanju može da posreduje opština. Skupu su prisustvovali direktori JKP „Mediana“ Dragoslav Pavlović, JKP „Naisus“ Igor Vučić, JKP „Parking servis“ Dejan Dimitrijević, direktorka JKP „Objedinjena naplata“ Jelena Stojanović i predstavnik JKP „Gradska toplana“.

Predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Kocić istakao je nameru opštine i resornih većnika da sarađuju sa upravnicima stambenih zajednica, ali i direktora, kako bi složen posao rukovodioca u zgradama mogli da obavljaju što kvalitetnije.

-Poziv je upućen svima za saradnju, i zato su tu i direktori velikih javnih preduzeća i predstavnici građana, odnosno upravnici stambenih zajednica. Ovakvi sastanci postaju praksa. Upravnici mogu odmah iz prve ruke da dobiju informaciju koja im je potrebna, pa i način da realizuju neku ideju. Opština ne može da reši sve probleme, ali može da posreduje i pomogne – rekao je Kocić.

Ovo je jedan u nizu sastanaka sa upravnicima stambenih zajednica registrovanih na području najveće niške opštine, sa ciljem bržeg i konkretnog rešavanja komunalnih i svakodnevnih problema građana.  O narednim sastancima upravnici će biti blagovremeno obavešteni.