Poseta Centru za porodični smeštaj i usvojenje. Podela tablet računara i igračaka za decu iz hraniteljskih porodica 18.12.2017.

Predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Kocić i članice Komisije za mlade i pronatalitetnu politiku posetili su danas Centar za porodični smeštaj i usvojenje i četrnaestoro dece uzrsta od 13 do 26 godina obradovali tablet računarima. Najmlađe dete smešteno u hraniteljsku porodicu sa teritorije Gradske opštine Medijana dobilo je Pertini igračke.

Predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Kocić i članice Komisije za mlade i pronatalitetnu politiku posetili su danas Centar za porodični smeštaj i usvojenje i četrnaestoro dece uzrsta od 13 do 26 godina obradovali tablet računarima.
Najmlađe dete smešteno u hraniteljsku porodicu sa teritorije Gradske opštine Medijana dobilo je Pertini igračke.
-Današnjom posetom i podelom poklona Gradska opština Medijana želi da posveti posebnu pažnju deci koja odrastaju u hraniteljskim porodicama i ulepša im predstojeće praznike, rekao je predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Kocić i posebno, od srca, zahvalio hraniteljima na ljubavi koju pružaju deci o kojoj brinu.
Pokloni su kupljeni sredstvima Fonda „Hraniteljstvo po meri deteta“ u koji se, pored ostalih, slivaju i sredstva prikupljena od para kojima funkcioneri i zaposleni u Gradske opštine Medijana plaćaju kafu, čajeve i sokove.
Do Nove Godine biće organizovane dve velike žurke za decu u hraniteljskim porodicama sa teritorije Gradske opštine Medijana, jedna rođendanska i jedna novogodišnja.