Počinje „Peti Medijana sport fest 2018.“ u organizaciji Gradske opštine Medijana

Otvaranje danas u 14 sati!

Danas u 14 sati biće otvoren „Peti Medijana sport fest 2018. u organizaciji Gradske opštine Medijana a na terenima Osnovne škole „Dušan Radović“ u Nišu.

Učestvuje oko 700 učenika iz 10 osnovnih i 12 srednjih škola sa područja najveće niške opštine. Mladi sportisti takmičiće se u pet disciplina: mali fudbal, odbojka, rukomet, atletika i basket. Partneri Gradskoj opštini Medijana su Osnovna škola „Dušan Radović“, niški Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja i Odred izviđača „Vožd Karađorđe“.

Promoter manifestacije je Novak Radulović, poznati niški kik-bokser. Novina ovogodišnjeg „Medijana sport festa“ je prezentacija niških sportskih klubova i upoznavanje zainteresovanih učenika sa pojedinim sportovima. Klubovi će kako je dogovoreno sa organizatorima najboljim učesnicima pokloniti mesečne članarine. Cilj manifestacije je promocija sporta, sklanjanje dece sa ulice i ukazivanje na značaj zdravog načina života.

Ovogodišnje, najveće sportsko takmičenje učenika u Nišu trajaće do 28. septembra. Utakmice se igraju u vremenu od 17 do 21 sat.

Takmičenje će otvoriti predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Kocić.