Osnovna škola „Radoje Domanović“ u Nišu od Gradske opštine Medijana dobila informatički kabinet

Za prvo mesto na „Igrama bez granica“

Osnovna škola „Radoje Domanović“ u Nišu od Gradske opštine Medijana dobila je na poklon informatički kabinet. Kabinet bi trebalo da doprinese bržem i efikasnijem sticanju učeničkog znanja u oblasti informatike i računarstva, jedne od najvećih osnovnih škola u Nišu.

Učenici Osnovne škole „Radoje Domanović“ bili su najbolji na Medijaninim „Igrama bez granica“ u kategoriji 10 osnovnih škola, a koje su održane tokom tri dana, juna 2018. godine, u Svetosavskom parku.

– Opština planira da i ove godine organizuje istu manifestaciju u cilju promocije sporta, zdravog načina života i razvoja takmičarskog duha novih generacija. Učenici „Radoja Domanovića“ pokazali su izuzetnu spremnost i zalaganje na „Igrama bez granica“ i tako doneli svojoj školi vrednu nagradu- rekao je predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Kocić, naglasivši da će takmičenje osnovaca sa područja najveće niške opštine ove godine biti još raznovrsnije i nada se, još masovnije.

Direktorka Osnovne škole „Radoje Domanović“ Dušica Tričković ističe posebnu zainteresovanost učenika za učešće na navedenoj manifestaciji, uz veliku zahvalnost opštini Medijana na poklonu i organizaciji takmičenja u kojem će i ove godine učestvovati, sa još većim elanom i željom da opet budu najbolji.

Kako bi zahvalili opštini na daru i uniformama koje su prošle godine dobili, prvaci ove škole priredili su muzičku predstavu a potom se i prvi oprobali na novim računarima.