OBAVEŠTENjE – „Zimski dani u Medijani 2017, za bebu više“, u organizaciji Gradske opštine Medijana

„Zimski dani u Medijani 2017, za bebu više“

Obaveštavamo Vas da će manifestacija „Zimski dani u Medijani 2017, za bebu više“, u organizaciji Gradske opštine Medijana i Komisije za mlade i pronatalitetnu politiku ove opštine biti održana od četvrtka 28. decembra do nedelje, 31. decembra 2017. godine, u Parku Svetog Save.

Širom sveta pa i na teritoriji Gradske opštine Medijana, najveće niške opštine, za decu su najradosniji Novogodišnji praznici. Deca se raduju zimskim čarolijama, snegu, Deda Mrazu, kite jelku, očekuju paketiće.Tih dana mi odrasli se trudimo da deci priredimo trenutke koje će pamtiti i onda kada prestanu da veruju u zimsku čaroliju. Gradska opština Medijana želi da pomogne roditeljima u želji da tih dana njihova deca budu najsrećnija, a da ove godine čarolija bude još veća. Želi da im priredi nezaboravne Zimske dane u Medijani.

Deda Mraz neće proći samo saonicama i podeliti paketiće, već će na kratko biti gost  Medijane sa svim svojim drugarima. Parkiraće svoje saonice, rasedlaće irvase,  i u svojoj toploj kućici koju je takođe doneo sa sobom, dočekivati goste. Deca će moći da se druže sa četiri zanimljiva vilenjaka i sa njima pisati najkreativnija pisma Deda Mrazu, sa uvek atraktivnim Sneškom Olafom koji je stigao direktno iz zaleđenog kraljevstva, igraće neverovatne zanimljive igre. Irvas  je pripremio mnoštvo novogodišnjih rekvizita za fotografisanje a „olovnim vojnicima“ će pomagati u fabrici igračaka, pakovaće, ukrašavati i raditi sa njima kao da su i sami deo ove novogodišnje družine sa severnog pola.U Lilihip prodavnici deca će moći da preuzmu besplatne lilihipe koje će im od balona praviti Lilihip devojka. Mnoštvo novogodišnjih medenjaka  pripremila je Kolačić devojka. Baka Mrazica će se pobrinuti za to da deca ne budu žedna, pa je za njih pripremila osveženje.

Deda Mraz će biti u svojoj kućici, dočekivati goste i pričati deci Niša neverovatne priče sa Severnog pola!

 

„Zimski dani u Medijani 2017, za bebu više“ biće održani po sledećoj satnici:

 

Četvrtak, 28. decembar i petak 29. decembar od 16.00-19.00 sati

Subota, 30. decembar od 11.00 – 16.00 sati

Nedelja, 31. decembar od 11.00-15.00 sati.

 

Vaša, GRADSKA OPŠTINA MEDIJANA