OБАВЕШТЕЊЕ

Градска општина Медијана, у четвртак 19.јануара 2023.године, са почетком у 12 сати, на отвореном базену СЦ Чаир у Нишу, организује пливање за Богојављенски крст. Првих 19 такмичара, који добију здравствену потврду о психо-физичкој спремности, моћи ће да учествују у пливачком надметању за Часни крст. Поред симболичног броја учесника, за Богојављенски крст пливаће и три припаднице лепшег пола. Међу пријављеним потенцијалним пливачима, пливаће и по један представник Војске Србије, Министарства унутрашњих послова ПУ-Ниш, Жандармерије и Сектора за ванредне ситуације. Највећа нишка општина, ову манифестацију организује у сарадњи са Нишком епархијом, Спортским центром „Чаир“, Ронилачким  клубом NAISSUB, Удружењем голубара „Цар Константин“ и другим установама и институцијама. После двогодишње паузе, односно одржавања манифестације без присуства публике, услед епидемиолошкe ситуацијe изазване вирусом COVID-19, Нишлије ће ове године, поново моћи да присуствују догађају и бодре пливаче. Добродошли! Ваша ГО Медијана

Градска општина Медијана, у четвртак 19.јануара 2023.године, са почетком у 12 сати, на отвореном базену СЦ Чаир у Нишу, организује пливање за Богојављенски крст.

Првих 19 такмичара, који добију здравствену потврду о психо-физичкој спремности, моћи ће да учествују у пливачком надметању за Часни крст.

Поред симболичног броја учесника, за Богојављенски крст пливаће и три припаднице лепшег пола.

Међу пријављеним потенцијалним пливачима, пливаће и по један представник Војске Србије, Министарства унутрашњих послова ПУ-Ниш, Жандармерије и Сектора за ванредне ситуације.

Највећа нишка општина, ову манифестацију организује у сарадњи са Нишком епархијом, Спортским центром „Чаир“, Ронилачким  клубом NAISSUB, Удружењем голубара „Цар Константин“ и другим установама и институцијама.

После двогодишње паузе, односно одржавања манифестације без присуства публике, услед епидемиолошкe ситуацијe изазване вирусом COVID-19, Нишлије ће ове године, поново моћи да присуствују догађају и бодре пливаче.

Добродошли!

Ваша ГО Медијана