Najava tribine „Aktuelni momenat u seniorskoj košarkaškoj reprezentaciji Srbije“

Tribina će biti održana u petak 16. februara u Konferencijskoj sali hotela "New City". Početak tribine zakazan je za 12 časova.

Triglav osiguranje Kup Radivoja Koraća počinje 15. februara i u Nišu se već oseća „košarkaška groznica“. Kao i svake godine osim takmičarskog dela od 15. do 18. februara biće dosta propratnih manifestacija vezanih za sport koji nam je doneo mnogo radosti do sada.

Kancelarija za mlade GO Medijana, u saradnji sa Košarkaškim savezom Srbije i Regionalnim košarkaškim savezom Istočne Srbije, organizuje tribinu pod nazivom „Aktuelni momenat u seniorskoj kosarkaskoj reprezentaciji Srbije“. Tribina će biti održana u petak 16. februara u Konferencijskoj sali hotela „New City“. Početak tribine zakazan je za 12 časova.

Na tribini će govoriti naš poznati trener Jovica Antonić, trener u stručnom štabu košarkaške reprezentacije Srbije, stručnjak koji ima i značajan udeo u razvoju niške muške klupske košarke. On će posetiocima pokušati da približi sve ono što je bitno u srpskoj reprezentaciji, a zahvaljujući kojoj naš nacionalni tim osvaja najviša odličja i kada na prvenstvo ode sa slabijim sastavom od onog koji šira javnost očekuje.