„Mедијана за бебу више“

Градска општина Медијана, поводом Међународног дана деце, у среду, 01.јуна 2022.године, са почетком у 11 сати, организује традиционалну манифестацију „Медијана за бебу више“. Тим поводом, малишани ће у парку Свети Сава, моћи да се друже са преко 16 ликова омиљених цртаних филмовa, међу којима су Патролне шапе, животиње из џунгле и морских дубина, суперхероји, кловнови. Незаобилазне радионице цртања по лицу, мехурићи од сапуница и „морске игре“ само су неке од занимљивих активности, којим Градска општина Медијана, жели најмлађима да улепша овај дан и учини га посебним и занимљивим. Дођите да се играмо!

Градска општина Медијана, поводом Међународног дана деце, у среду, 01.јуна 2022.године, са почетком у 11 сати, организује традиционалну манифестацију „Медијана за бебу више“.

Тим поводом, малишани ће у парку Свети Сава, моћи да се друже са преко 16 ликова омиљених цртаних филмовa, међу којима су Патролне шапе, животиње из џунгле и морских дубина, суперхероји, кловнови.

Незаобилазне радионице цртања по лицу, мехурићи од сапуница и „морске игре“ само су неке од занимљивих активности, којим Градска општина Медијана, жели најмлађима да улепша овај дан и учини га посебним и занимљивим.

Дођите да се играмо!