Gradska opština Medijana organizovala rođendansko slavlje za sedmoro mališana iz hraniteljskih porodica

Sva deca imaju pravo na srećno detinjstvo!

Gradska opština Medijana je pred Novu Godinu organizovala nekoliko druženja i proslavu rođendana za decu u hraniteljskim porodicama. Podstaknuti  radošću dece i sjajnom atmosferom na tim slavljima odlučeno je da se ova praksa nastavi.

Već u  januaru slavljeni su rođendani deci rođenoj u tom mesecu.

U subotu 24.marta 2018.godine sedmoro dečaka i devojčica uzrasta od dve do šest godina rođenih u februaru i martu, slavilo je svoje rođendane sa drugom decom iz hraniteljskih porodica kao i sa decom hranitelja. 

„ Gradska opština Medijana želi da sva deca imaju srećno detinjstvo, da se druže sa vršnjacima i da im ništa ne nedostaje“, rekao je  predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Kocić čestitajući slavljenicima rođendan i poželevši dobro detinjstvo malim gostima. Prvi čovek najveće niške opštine rekao je da će tokom godine i drugoj deci biti organizovane rođendanske žurke.

Poklone deci su  uručili savetnik predsednika Gradske opštine Medijana Danijel Arsenković, član Veća Igor Todorović i članica Komisije za mlade i pronatalitetnu politiku Jelena Golubović.

Već sledeće subote, 31. marta rođendan će proslaviti grupa dece uzrasta od šest do jedanaest godina. Druženje uz tortu, posluženje i  poklone za slavljenike organizuje se u Dečijem  obrazovnom centru u Čairu.