Gradjani Gradske opštine Medijana odlučni da osvoje 23 hiljade evra u nagradnoj igri NALED-a „Uzmi račun i pobedi“ !

Drugo mesto u rangu velikih opština!

Prema podacima Pošte Srbije od 21. marta ove godine Gradska opština Medijana grabi krupnim koracima da osvoji 23 hiljade evra u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“, jer je prestigla Kikindu i sada zauzima  drugo mesto u kategoriji velikih opština . Ispred Medijane na listi je samo Grad Vranje.

Predsednik Gradske opštine Medijana Nebojsa Kocić zahvaljuje gradjanima najveće niške opštine na odlučnoj borbi protiv sive ekonomije i pokazanoj društvenoj odgovornosti i nada se prvom mestu.

-Medijanci treba da pokažu da su najbolji, jer to i jesu! Pozivamo građane da i dalje savesno sakupljaju i šalju račune, kako bismo osvojili nagradu i od tog novca napravili nešto lepo za sve žitelje Medijane – kaže Kocić, uz napomenu da će novac biti iskorišćen u skladu sa pravilima Organizatora nagradne igre, odnosno Ministarstvom za državnu upravu i lokalnu samoupravu.

Sredstva su namenjena za opremanje i obnovu škola, bolnica, vrtića, trgova i drugih objekata od javnog značaja po izboru građana. Lokalne samouprave koje budu najbolje u svojoj kategoriji dodatno će osvojiti i Telekom zonu besplatnog interneta.

 

Rang listu možete videti na ovom linku.