Заменик градоначелника Општине Монтана, у посети Градској општини Медијана. Градска општина Медијана наставља прекограничну сарадњу

         Председник Градске општине Медијана, Младен Ђурић, са својим сарадницимa, примио је у свом кабинету заменика градоначелника Општине Монтана, Тихомира Антонова и исказао посебно задовољство због блиских пријатељских односа две државе и два пријатељска народа. 
         „Имајући у виду обострану отвореност и спремност за учвршћивање односа у будућности, у интересу наша два града, који имају пуно потенцијала и могућности отварања нових перспектива за развијање сарадње на свим пољима, уверен сам да ћемо наставити сарадњу, која је драгоцена за наш професионални ангажман и партнерство две општине, које градимо“ изјавио је овом приликом, председник Ђурић.
Антонов је упутио изразе захвалности на срдачној добродошлици и изразио наду, да ће сарадња општине, коју представља и новоизабраног руководства највеће нишке општине, ићи узлазном путањом, на обострано задовољство, за добробит грађана ових општина.

Председник Градске општине Медијана, са замеником градоначелника ове братске општине у Бугарској, на пријему је разговарао о дефинисању нових праваца сарадње, чија се вредност не огледа само у потписаним споразумима, већ и у томе да се они спроводе у складу са постигнутим договорима, уз уверење да ће се очувати и трајно унапредити.