РУКОВОДСТВО ГРАДСКЕ ОПШТИНА МЕДИЈАНА СВАКОДНЕВНО У КОНТАКТУ СА ГРАЂАНИМА

Отвореном комуникацијом са грађанима до најбољих решења

Разговор са грађанима, један је од приоритета у раду Градске општине Медијана, зато су њена врата увек отворена за све суграђане, а председник општине Младен Ђурић, заједно са сарадницима, свакодневно је на располагању грађанима.

„За месец дана, од како смо преузели одговорност за вођење општине, на пријему код мене и мојих сарадника, било је преко педесет представника удружења, стамбених заједница, грађана“ каже Ђурић и додаје, да им се људи обраћају ради „решавања разних проблема од социјалне помоћи и тражења посла, до изналажења решења за бројне комуналне проблеме, али и да изнесу неке своје предлоге и сугестије за побољшање квалитета живота наших суграђана“.

Председник Градске општине Медијана, Младен Ђурић, са својим сарадницима, састао се и са представницом „Нишког удружења студената са хендикепом“ Јасмином Бараћ Перовић и представницима једног од најстаријег удружења у Србији „Удружења инвалида рада Града Ниша, председником Милошем Стојковићем, потпредседником Момчилом Пешићем и Ратомиром Михајловићем, председником Скупштине овог удружења.

Овом приликом разговарано је о бројним проблемима особа са инвалидитетом, а посебно о различитим облицима дискриминације, са којима се готово свакодневно суочавају.

„Многи захтеви превазилазе наше надлежности, али то не значи да се њима нећемо бавити. Напротив, све што ми не можемо да решмо, проследићемо у име наших суграђана, надлежним институцијама на одлучивање“, каже председник Градске општине Медијана, Младен Ђурић.

Редовним пријемима и састанцима, у отвореној комуникацији, побољшава се квалитет сарадње општинског руководства са суграђанима, те се заједничким ангажовањем и кроз институцијалне механизме, најефикасније долази до решења, а напредак, који ће грађани Медијане осетити, биће директан резултат добре комуникације.

Пријеми грађана су свакодневни, а на сусрет са руководством општине, чека се не дуже од неколико дана.

Грађани пријем могу заказати попуњавањем формулара, који се преузима на портирници Градске општине Медијана, путем мејла gomedijana@medijana.rs или телефоном, позивом на број 018/237-886. Након пријављивања, грађани ће бити обавештени о термину пријема.