Хуманитарна акција Техномедие у Нишу и Градске општине Медијана

Осветљење за нишки ГАК

Средствима која су прикупљена на недавно одржаном ПЕС турниру у организацији компаније Техномедиа и уз подршку Градске општине Медијана, купљена је расвета за потребе Гинеколошко-акушерске клинике у Нишу. Расвета је набављена на захтев руководства ове клинике и уручена данас.

Приликом посете Гинеколошко-акушеркој клиници у Нишу, директор нишког ГАК-а др Дејан Митић захвалио је на донацији и подршци највеће нишке општине. Истакао је потребу даље сарадње и са фирмом Техномедиа, како би услови на нишкој Клиници за гинекологију и акушерство, у коју долази велики број пацијенткиња из централне и јужне Србије, били што бољи.

Такмичење у оквиру којег су прикупљена средства  одржано је недавно у Парку Светог Саве, а учесници су показали своје умеће на Sony PlayStation4 конзолама.  У  конкуренцији 62 такмичара, победио је Ранђел Микић и као награду добио телевизор. Друго место освојио је Данијел Демировић и њему је као награда припала gaming столица, док је трећепласирани Јован Стојановић освојио звучник.  

У организацији компаније Техномедиа центар д.о.о. хуманитарни ПЕС турнири одржани су и у Београду, Чачку и Зајечару.