У недељу, 18. септембра у Светосавском парку Amateur band fest

Наступ нишких аматерских бендова и програм за најмлађе Градска општина Медијана, суорганизатор је Amateur band fest-a, који ће се у сарадњи са Ротаракт клубом Ниш – Универзитет, одржати у недељу, 18.септембра 2022. године, у парку Свети Сава, са почетком у 18.30 сати. У оквиру културно-уметничког програма, публика ће моћи да види наступе и слуша музику нишких аматерских бендова, док ће у паузама бити изведен пригодан дечији програм, посвећен нашим најмлађима. Циљ ове манифестације је да се превасходно младим и новим бендовима пружи прилика да се представе широј публици и тиме охрабре и инспиришу, неке будуће генерације младих талентованих људи.

Наступ нишких аматерских бендова и програм за најмлађе

 

Градска општина Медијана, суорганизатор је Amateur band fest-a, који ће се у сарадњи са Ротаракт клубом Ниш – Универзитет, одржати у недељу, 18.септембра 2022. године, у парку Свети Сава, са почетком у 18.30 сати.

У оквиру културно-уметничког програма, публика ће моћи да види наступе и слуша музику нишких аматерских бендова, док ће у паузама бити изведен пригодан дечији програм, посвећен нашим најмлађима.

Циљ ове манифестације је да се превасходно младим и новим бендовима пружи прилика да се представе широј публици и тиме охрабре и инспиришу, неке будуће генерације младих талентованих људи.