Традиционално, у сусрет новогодишњим празницима

Са жељом да најмлађе Медијанце обрадује пред празнике, Градска општина Медијана је и ове године обезбедила новогодишње пакетиће за децу, како би им измамила осмехе и празничне дане учинила радоснијим. Нема лепшег призора од дечјих осмеха и зато ГО Медијана, из године у годину, поводом новогодишњих и божићних празника, дарује најмлађе и приређује им изненађења. Деца су најважнији део нашег друштва и треба их уважавати, слушати, волети, храбрити, подржавати, јер једино ће тако израсти у праве људе, изјавио је председник ГО Медијана Небојша Коцић уручујући поклоне деци која су се затекла у Светосавском парку. Председник Коцић, је овом приликом, упутио честитке свим суграђанима поводом предстојећих празника, са жељом да их прославе у здрављу, љубави и весељу и додао, да свима нама ова данашња слика насмејане деце буде мотив и инспирација да свет у коме живимо, свакодневно заједнички мењамо набоље. Подела пакетића биће организована и наредна два дана, и то у парку Чаир и на Тргу Краља Александра ујединитеља.

Градска општина Медијана обрадовала малишане

 

Са жељом да најмлађе Медијанце обрадује пред празнике, Градска општина Медијана је и ове године обезбедила новогодишње пакетиће за децу, како би им измамила осмехе и празничне дане учинила радоснијим.

Нема лепшег призора од дечјих осмеха и зато ГО Медијана, из године у годину, поводом новогодишњих и божићних празника, дарује најмлађе и приређује им  изненађења. Деца су најважнији део нашег друштва и треба их уважавати, слушати, волети, храбрити, подржавати, јер једино ће тако израсти у праве људе, изјавио је председник ГО Медијана Небојша Коцић уручујући поклоне деци која су се затекла у Светосавском парку.

Председник Коцић, је овом приликом, упутио честитке свим суграђанима поводом предстојећих празника, са жељом да  их прославе у здрављу, љубави и весељу и додао, да свима нама ова данашња слика насмејане деце буде мотив и инспирација да свет у коме живимо, свакодневно заједнички мењамо набоље.

Подела пакетића биће организована и наредна два дана, и то у парку Чаир и на Тргу Краља Александра ујединитеља.