Слике хуманитарно-продајне изложбе пресељене у општину

И даље отворен позив за помоћ нишком ГАК-у

Хуманитарна изложба радова са ликовних колонија 2020/2021. године, у организацији ГО Медијана, који су крајем прошле године, били изложени у Регионалном центру за професионални развој запослених у образовању, премештене су у Градску општину Медијана.

Сви заинтересовани грађани, радове могу да погледају и купе сваког радног дана од 7.30 до 15.30, а изложба ће трајати док сви радови не буду продати. За ове намене отворен је наменски рачун, на који ће средства од продатих слика бити уплаћивана. Сав приход од продатих слика, биће усмерен у хуманитарне сврхе – Гинеколошко-акушерској клиници Ниш.

Да подсетимо, Градска општина Медијана, је у сарадњи са  Мултимедијалним удружењем уметника „Цар Константин“, је 2020. и 2021.године  организовала ликовну колонију, у Светосавском парку, где се сусрело 30-оро уметника из целе Србије, међу којима су Горан Николић– Пикасо, Божа Милић – Тисин, Бата Анђелковић – Бата од Вучја,  Славољуб Тодоровић – Зоркин, Лидија Мина Шаровић, Јанко Пиљак, Оливера Лола Аџић, као и млади аутори Јелена Тошић, Милица Костић, Ђорђе Илић и други. 

Градска општина Медијана упућује још једном позив свим привредницима и друштвено одговорним компанијама, да буду део ове хуманитарне акције.