Сарадња Градске општине Медијана са друштвено одговорним компанијама

Донација спортских реквизита за 22 школе Чланица Већа Градске општине Медијана, Маја Живковић, поделила је донацију од 300 вијача представницима 10 основних и 12 средњих школа са територије општине. „Након поделе униформи првацима, највећа нишка општина овом поделом вијача, наставља успешну сарадњу са школама на њеном подручју“ изјавила је овом приликом, чланица Већа. Спортски реквизити су донација  фирме HSV DOO. Конопац за прескакање или вијача, неопходан је реквизит у оквиру реализације плана и програма Физичког васпитања, једног од наставних предмета школског програма. У тежњи да овај спортски реквизит допринесе квалитетнијем извођењу наставе, Градска општина Медијана настоји да на све начине подстакне младе људе да се баве спортом, окрену физичкој активности и здравом начину живота.

Донација спортских реквизита за 22 школе

 

Чланица Већа Градске општине Медијана, Маја Живковић, поделила је донацију од 300 вијача представницима 10 основних и 12 средњих школа са територије општине.

„Након поделе униформи првацима, највећа нишка општина овом поделом вијача, наставља успешну сарадњу са школама на њеном подручју“ изјавила је овом приликом, чланица Већа.

Спортски реквизити су донација  фирме HSV DOO. Конопац за прескакање или вијача, неопходан је реквизит у оквиру реализације плана и програма Физичког васпитања, једног од наставних предмета школског програма. У тежњи да овај спортски реквизит допринесе квалитетнијем извођењу наставе, Градска општина Медијана настоји да на све начине подстакне младе људе да се баве спортом, окрену физичкој активности и здравом начину живота.