Пријем за чланове Кик бокс клуба „Ниш“ у Градској општини  Медијана

Медаље Наде, Ивана и Јање потврда успешности нишког клуба

Председник Градске општине  Медијана, Небојша Коцић, угостио је у свом кабинету, чланове Кик бокс клуба „Ниш“ Наду Кривачевић, Ивана Кривачевића и Јању Савић, који су на недавно завршеном Европском првенству у Истанбулу, остварили изузетне резултате.

Председник Коцић је у име ГО Медијана и у своје лично име, упутио честитке, пре свега такмичарима на запаженим пласманима и освојеним медаљама, али и њиховом тренеру за огроман труд и залагање, са жељом за још много нових спортских успеха.

Млади људи, попут Наде, Ивана и Јање, својим успесима мотивишу децу, да се активније баве спортом, јер показују да се таленат, труд и рад препознају и награђују, истакао је овом приликом председник.

Коцић је додао да су такмичари још једном, показали огромну истрајност и спортски дух , као и жељу за победом, која их мотивише да Ниш буде град најбољих кик боксера.

У име клуба и такмичара, на указаном поверењу и на досадашњој подршци највеће нишке општине, захвалност је упутио Срђан Радуловић, тренер Кик бокс клуба „Ниш“ и селектор репрезентације Србије у овој спортској дисциплини.

Такмичарка Нада Кривачевић постала је шампион Европе, док је њен брат близанац, Иван Кривачевић освојио сребро, а Јања Савић, бронзу.

Сва три такмичара, чланови су клуба „Ниш“ од 2019.године и вишеструки су шампиони Србије у кик боксу, а Нада и Иван, који су таленат за спорт, наследили од мајке, шампиони Балкана. Нада и Јања, светске су првакиње из 2022.у Италији, а Иван вицешампион света из 2022.

Председник Небојша Коцић, гостима је уручио пригодне поклоне, а на пријему је договорено и да се такмичари и овај клуб, новчано награде.

Иначе, клуб „Ниш“ годинама је водећи кик бокс клуб у Србији и према критеријумима успешности на државним првенствима, Кик бокс Савеза Србије,  најбољи је клуб у 2022.години, a по успесима, које постижу, апсолутни шампиони и у 2023.години.