Председник Градске општине Медијана, Младен Ђурић и председник Скупштине Градске општине Медијана, Милош Нешић у званичној посети Требињу

Братски град Градске општине Медијана Требиње, обележио крсну славу Преображење Господње

У име Градске општине Медијана, председник Младен Ђурић и председник Скупштине, Милош Нешић, одазвали су се позиву руководства братског Града Требиња, да присуствују обележавању њихове крсне славе, Преображење Господње.

„Била је ово прилика да се ново руководство Градске општине Медијана, упозна са челницима Требиња, са којим наша општина гаји дугогодишње искрено пријатељство“, каже председник Градске општине Медијана, Младен Ђурић и додаје, да је овом приликом разговарано и о могућностима за даљу сарадњу.

Градоначелник Требиња, Мирко Ћурић захвалио се делегацији Градске општине Медијана на посети, као и делегацијама других градова из БИХ и региона на посети, а гостима је предочио лепоте и предности свог града, као и досадашња постигнућа и планове за будућност.

Иначе, као што је и обећано, трошкови пута до Требиња, неће ићи на терет грађана Медијане. Председник Градске општине Медијана, Младен Ђурић и председник Скупштине Градске општине Медијана, Милош Нешић, сами сносе трошкове пута, а одрекли су се и дневница.