Почиње Медијанино културно лето 2023

14. 08. 2023. У Светосавском парку почиње Медијанино културно лето 2023.

Концерт Жељка Шашића, Мамби и Тропико бенда

Медијанино културно лето 2023“, које Градска општина Медијана традиционално организује у Парку Свети Сава, биће одржано 15. и 16. августа 2023. године.

Дводневни музички програм овогодишњег „Медијаниног лета“ почеће у уторак, 15. августа, у 20 сати, наступом нишких Мамби, док ће у наставку програма од 21.30 посетиоце Светосавског парка забављати Жељко Шашић.

Друге вечери, концертом Тропико бенда, од 21.30 сат, биће завршена ова традиционална манифестација, која сваке године окупља више хиљада грађана Ниша и гостију.

Пратећа манифестација овогодишњег културног лета у Медијани је дечији програм, који почиње у 18 сати и траје до 19, а биће испуњен радионицама сликања и учења старих заната, као што је бојење фигура, декупаж техника, бојење стакла, пустована вуна / ткање. Малишани ће своје радове моћи да понесу са собом.

Овом приликом, нашим најмлађима биће дељене књиге, Зборник радова са 14. Медијаниног фестивала Дечијег стваралаштва и стваралаштва за децу, а за посетиоце, а посебно маме, компанија „Авон“ припремила је пригодне поклоне.

Програм и концерти, у организацији највеће нишке општине, обележје су парка Свети Сава, у којем током лета Нишлије проводе велики део слободног времена и део су културне понуде Града Ниша.