Почело „Медијанино културно лето“ у Светосавском парку

Дејан Цукић одушевио верне посетиоце свирком, на "Медијанином културном лету 2022." у организацији Градске општине Медијана, Дејан Цукић је показао зашто се његово име памти, а велики број посетилаца доказао је да, упркос дугом броју година на сцени, песме овог музичара остају непролазне. Ја бих да певам..., Играмо на улици, Заједно, Улица без бројева, што је и назив деветог студијског албума овог српског музичара, а уједно и пети који је снимио са својом пратећом групом Спори ритам бенд, само су неке од песама, у којима је публика на отварању Културног лета у Медијани, могла да ужива. После концерта Дејана Цукића у парку Свети Сава, овогодишњи концерти које највећа нишка општина организује у оквиру „Медијаниног културног лета“ настављају се у среду, 10. августа,  наступом поп певача Жељка Васића и поп-фолк певачице Мире Шкорић. Жељко Васића би на сцени требало да буде од 21 сат до 22.30, док је почетак концерта Мире Шкорић предвиђен за 22.40, и трајаће до поноћи. Медијанино лето затвориће Ангелина Вујовић, у четвртак, 11. августа. Концерт почиње у 21 сат.

Дејан Цукић одушевио верне посетиоце

свирком, на „Медијанином културном лету 2022.“ у организацији Градске општине Медијана, Дејан Цукић је показао зашто се његово име памти, а велики број посетилаца доказао је да, упркос дугом броју година на сцени, песме овог музичара остају непролазне.

Ја бих да певам…, Играмо на улици, Заједно, Улица без бројева, што је и назив деветог студијског албума овог српског музичара, а уједно и пети који је снимио са својом пратећом групом Спори ритам бенд, само су неке од песама, у којима је публика на отварању Културног лета у Медијани, могла да ужива.

После концерта Дејана Цукића у парку Свети Сава, овогодишњи концерти које највећа нишка општина организује у оквиру „Медијаниног културног лета“ настављају се у среду, 10. августа,  наступом поп певача Жељка Васића и поп-фолк певачице Мире Шкорић.

Жељко Васића би на сцени требало да буде од 21 сат до 22.30, док је почетак концерта Мире Шкорић предвиђен за 22.40, и трајаће до поноћи. Медијанино лето затвориће Ангелина Вујовић, у четвртак, 11. августа. Концерт почиње у 21 сат.