ПОЗИВ

Национална служба за запошљавање - Филијала Ниш и Градска општина Медијана позивају Вас да у уторак 10. марта, у 13 часова, у сали Услужног центра Градске општине Медијана, Улица 9. бригаде бб, присуствујете презентацији програма и мера активне политике запошљавања предвиђених програмом рада Националне службе за запошљавање за 2020. годину.

Поштовани,

 

Национална служба за запошљавање – Филијала Ниш и Градска општина Медијана позивају Вас да у уторак 10. марта, у 13 часова, у сали Услужног центра Градске општине Медијана, Улица 9. бригаде бб, присуствујете презентацији програма и мера активне политике запошљавања предвиђених програмом рада Националне службе за запошљавање за 2020. годину.

Национална служба за запошљавање је 28. фебруара расписала јавне позиве у циљу реализације програма и мера активне политике запошљавања предвиђених Националним акционим планом запошљавања за 2020. годину.

Овај догађај је изузетна прилика да се благовремено упознате са свим актуелним финансијским програмима и мерама које ће Национална служба за запошљавање – Филијала Ниш реализовати у овој години, да поставите питања, учествујете у дискусији и добијете одговоре из прве руке, од представника НСЗ.