Отворена реновирана пијаца Криве ливаде у Градској општини Медијана

Вишенаменска тржница за грађане највеће нишке општине

Грађанима највеће нишке општине од данас је на располагању реновирана, вишенаменска пијаца Криве ливаде, којој гравитира велики број купаца, али и продаваца. Свечану врпцу пресекли су градоначелница Ниша Драгана Сотировски, председник Градске општине Медијана Небојша Коцић и директор ЈКП „Тржница“ Горан Ђорђевић. Пијаца је реновирана седам месеци, а нови изглед добила је после чак пола века. Пијаца је наткривена, са платоом од бетона.

Председник Градске општине Медијана Небојша Коцић, изразио је задовољство што је велики посао завршен, а општина може да се похвали модерном, вишефункционалном пијацом, која ће из дана у дан бити све лепша и богатија тезгама и купцима.

-Ка овој пијаци гравитира око 30.000 људи, одавде па до Трошарине, где је следећа пијаца. Оно што је посебно занимљиво је да је у оквиру пијаце планиран поноћи маркет, који ће радити 24 сата,  и где ће грађани у било које време моћи да пазаре. Цела пијаца је покривена камерама, што је још један плус за безбедност целог овог простора – поручио је Коцић.

Булеварска пијаца омиљено је место продаваца пољопривредне и друге робе, али и нишких домаћица из готово целог Ниша, па је интересовање за њено отварање после реконструкције било изузетно велико.