Одржан семинар на тему безбедности у саобраћају

За безбеднију Медијану У препуној свечаној сали основне школе Свети Сава у Нишу одржан је едукативни семинар из области безбедности у саобраћају у организацији Градске општине Медијана. Предавач на семинару био је г. Милан Митић из Пожаревца, промотер агенције за безбедност у саобраћају, који је пре пар година имао трагичну судбину и умало није настрадао у саобраћајној несрећи, коју је проузроковао несавесном вожњом мотоцикла и конзумирањем алкохола пре вожње. Он је кроз кратки документарни филм и причу, своје искуство пренео ученицима седмог и осмог разреда ОШ Свети Сава, са циљем превенције саобраћајних незгода. Поштовање прописа и културна свест о томе да не угрозимо свој, али ни туђ живот, свакако су предуслови сигурног и безбедног кретања. Оваква и слична предавања, од велике су важности за подизање свести о значају придржавања мера безбедности и могу утицати на превенцију незгода у саобраћају.

За безбеднију Медијану

У препуној свечаној сали основне школе Свети Сава у Нишу одржан је едукативни семинар из области безбедности у саобраћају у организацији Градске општине Медијана.

Предавач на семинару био је г. Милан Митић из Пожаревца, промотер агенције за безбедност у саобраћају, који је пре пар година имао трагичну судбину и умало није настрадао у саобраћајној несрећи, коју је проузроковао несавесном вожњом мотоцикла и конзумирањем алкохола пре вожње. Он је кроз кратки документарни филм и причу, своје искуство пренео ученицима седмог и осмог разреда ОШ Свети Сава, са циљем превенције саобраћајних незгода.

Поштовање прописа и културна свест о томе да не угрозимо свој, али ни туђ живот, свакако су предуслови сигурног и безбедног кретања.

Оваква и слична предавања, од велике су важности за подизање свести о значају придржавања мера безбедности и могу утицати на превенцију незгода у саобраћају.