Одржан први Amateur band fest

ГО Медијана пружа подршку нишким аматерским бендовима У парку Свети Сава, одржан је први AMATEUR BAND FEST-a, фестивал нишких аматерских бендова, у организацији Градске општине Медијана и Ротаракт клуба „Ниш – Универзитет“. На фестивалу је наступило пет нишких аматерских бендова, а двочасовни програм започео је приредбом намењеној млађој популацији, рециталом и наступом хора ОШ“Цар Константин“ из Ниша. Циљ ове манифестације је промоција младих музичара и неафирмисаних бендова, као и пружање подршке некој будућој генерацији младих талентованих људи. Кабинет председника

ГО Медијана пружа подршку нишким аматерским бендовима

 

У парку Свети Сава, одржан је први AMATEUR BAND FEST-a, фестивал нишких аматерских бендова, у организацији Градске општине Медијана и Ротаракт клуба „Ниш – Универзитет“.
На фестивалу је наступило пет нишких аматерских бендова, а двочасовни програм започео је приредбом намењеној млађој популацији, рециталом и наступом хора ОШ“Цар Константин“ из Ниша.

Циљ ове манифестације је промоција младих музичара и неафирмисаних бендова, као и пружање подршке некој будућој генерацији младих талентованих људи.

Кабинет председника