Одржано такмичење средњошколаца уз подршку Градске општине Медијана

„Логаритам“ најуспешнији тим овогодишњег,,Case Study Face The Challenge Junior“

Дводневно такмичење за ученике средњих школа са југа Србије, под називом ,,Case Study Face The Challenge Junior“ одржано уз подршку Градске општине Медијана, на Економском факултету, завршено је уручењем награда најуспешнијем тиму.

Прво место освојио је тим „Логаритам“, који су чинили ученици гимназије „Бора Станковић“ из Ниша, друго место освојио је тим „Економ“, односно ученице Економске школе из Ниша и треће место освојио је тим „ВПС“, у чијем саставу су били ученици гимназије „Бора Станковић“ из Ниша.

Награду најбољем тиму, који је дошао до најкомплетнијег решења, у својству домаћина општине, на којој се налази факултет и велики број средњих школа, из којих долазе такмичари, уручила је чланица Већа Градске општине Медијана, Маја Живковић.

Поздрављајући све учеснике већница Живковић, упутила је најсрдачније честитке победничком тиму, са жељом за пуно успеха у наставку школовању и даљим такмичењима, која су одлично искуство и добра припрема за њихову будућу каријеру.

Такмичари су одржали презентацију коцепираних решења Case Study проблема пред жиријем, дискутовали и одбранили изложено, од стране тимова.

Јуниор  такмичења за средњошколце ,,Case Study Face The Challenge Junior“ одржавају се са циљем да будући академски грађани нишког Универзитета, добију реалан приказ проблематике привреде и увид у економску професију, организују Студентска Асоцијација Нова и Студентски парламент Економског факултета у Нишу.