Одржана 14. седница Скупштине Градске општине Медијана

Усвојен трећи ребаланс и финансијски извештај за првих шест месеци Одборници Скупштине општине Медијана усвојили су на 14. седници Извештај о извршењу буџета Градске општине Медијана за период јануар-јун 2022. годинe, као и Предлог о трећој измени и допуни Одлуке о буџету Градске општине Медијана за 2022. годину. Образлажући рад општине у првих шест месеци, председник Градске општине Медијана Небојша Коцић рекао је да је највише средстава издвојено за комунално уређење и уградњу 32 подземна контејнера, једнократне помоћи и помоћ породицама са троје деце. -За рекреативни одмор за децу из хранитељских породица издвојено је око пола милиона динара. Уз помоћ Града реализовали смо Медијанино културно лето, тродневну манифестацију која је била изузетно посећена – рекао је Коцић и нагласио да је рад и општине Медијана условљен неповољним кретањима на тржишту, због рата у Украјини, али да грађани не трпе и да се решавају сви захтеви који су у надлежности општине. На седници су разматрани извештаји о раду Комисије света Петка и других скупштинских тела.

Усвојен трећи ребаланс и финансијски извештај за првих шест месеци

 

Одборници Скупштине општине Медијана усвојили су на 14. седници Извештај о извршењу буџета Градске општине Медијана за период јануар-јун 2022. годинe, као и Предлог о трећој измени и допуни Одлуке о буџету Градске општине Медијана за 2022. годину.

Образлажући рад општине у првих шест месеци, председник Градске општине Медијана Небојша Коцић рекао је да је највише средстава издвојено за комунално уређење и уградњу 32 подземна контејнера, једнократне помоћи и помоћ породицама са троје деце.

-За рекреативни одмор за децу из хранитељских породица издвојено је око пола милиона динара. Уз помоћ Града реализовали смо Медијанино културно лето, тродневну манифестацију која је била изузетно посећена – рекао је Коцић и нагласио да је рад и општине Медијана условљен неповољним кретањима на тржишту, због рата у Украјини, али да грађани не трпе и да се решавају сви захтеви који су у надлежности општине.

На седници су разматрани извештаји о раду Комисије света Петка и других скупштинских тела.