Одржана прва седница Већа Градске општине Медијана

Подељени ресори новим члановима Већа Градске општине Медијана

На првој седници Већа Градске општине Медијана, подељени су ресори већницима, како би рад извршне власти био што ефикаснији.

У наредном периоду, већник Милан Миленковић биће задужен за спорт, младе и односе са образовним установама, већница Маријана Шатара бавиће се социјалним питањима житеља Градске општине Медијана, а Милан Бошковић комуналном проблематиком. Јелена Цуцкић Димитријевић преузеће бригу развоју, пројектима и информисању, а Милена Вакић бавиће се питањима туризма, културе и односима са верским заједницама.

„Кренули смо и наставићемо да радимо као тим“, рекао је председник Градске општине Медијана Младен Ђурић и истакао да ће „Веће, без обзира на поделу ресора, радити и о свему одлучивати заједно“.

На првој седници Већа Градске општине Медијана додељена је финансијска помоћ двема породицама за рођење трећег детета, у износу од по 150 000 динара, као и одређена средства нашим суграђанима, који се налазе тешкој материјалној ситуацији.

Градска општина Медијана, биће суорганизатор Нишвила, Дана бурека, као и манифестације бренда Роса, у оквиру које је планирано праћење завршнице Олимпијских игара, одлучило је Веће  Градске општине Медијана на својој првој седници.