Неверне бебе одушевиле верне посетиоце

После концерта Немање Николића у парку Свети Сава, овогодишњи програм „Медијаниног културног лета“ настављен је наступом групе “Неверне бебе”. Одличном свирком “Неверне бебе” су још једном показале, зашто су најпопуларнија поп рок група у нашој земљи, а велики број посетилаца доказао је да, упркос дугом броју година на сцени, хитови ове групе остају непролазни. Овај концерт, који је ГО Медијана поклонила посетиоцима, послужио је као увод у спектакл, који се очекује вечерас, 12.августа, на затварању. У Светосавском парку, са нестрпљењем се очекује наступ „Амадеус бенда“, када ће посетиоци моћи да уживају у ватромету, који ће том приликом, бити приређен. У оквиру манифестације "Медијанино културно лето 2021." протекао је и други дан дружења са нашим најмлађим суграђанима. Заинтересовани малишани могли су да учествују у хеклању накита, оригамију, изради специјалних бојанки, опробају се у осликавању магнета. Радионице се одржавају у организацији ГО Медијана, а у сарадњи са Удружењем нишких домаћица и домаћина из Ниша. Програм „Медијаниног културног лета“ почиње дружењем са најмлађима у 18 часова, а излазак на сцену нашег популарног бенда предвиђен је у 21 сат.

После концерта Немање Николића у парку Свети Сава, овогодишњи програм „Медијаниног културног лета“ настављен је наступом групе “Неверне бебе”.

Одличном свирком “Неверне бебе” су још једном показале, зашто су најпопуларнија поп рок група у нашој земљи, а велики број посетилаца доказао је да, упркос дугом броју година на сцени, хитови ове групе остају непролазни.

Овај концерт, који је ГО Медијана поклонила посетиоцима, послужио је као увод у спектакл, који се очекује вечерас, 12.августа, на затварању.

У Светосавском парку, са нестрпљењем се очекује наступ „Амадеус бенда“, када ће посетиоци моћи да уживају у ватромету, који ће том приликом, бити приређен.

 У оквиру манифестације „Медијанино културно лето 2021.“ протекао је и други дан дружења  са нашим најмлађим суграђанима. Заинтересовани малишани могли су да учествују у хеклању накита, оригамију, изради специјалних бојанки, опробају се у осликавању магнета.

Радионице се одржавају у организацији ГО Медијана, а у сарадњи са Удружењем нишких домаћица и домаћина из Ниша.

Програм „Медијаниног културног лета“ почиње дружењем са најмлађима у 18 часова, а излазак на сцену нашег популарног бенда предвиђен је у 21 сат.