Највећа нишка општина обележава Дан српског јединства, слободе и националне заставе

Поводом обележавања 15.септембра, Дана српског јединства, слободе и националне заставе, постављањем застава Републике Србије на свом објекту и зградама на њеној територији, Градска општина Медијана, прикључила се обележавању годишњице пробоја Солунског фронта у Првом светском рату. Заставе су постављене на управи општине, у насељу Брзи Брод и стамбеним зградама на територији централне нишке општине. Дан заставе је празник српског идентитета, државе и националног бића, а постављање и истицање застава Републике Србије, показатељ је индентитета, националног јединства и слоге. Овај празник обележава се од 2020.године и симбол је јединства српског народа.

Заставе Србије красе Медијану

 

Поводом обележавања 15.септембра, Дана српског јединства, слободе и националне заставе, постављањем застава Републике Србије на свом објекту и зградама на њеној територији, Градска општина Медијана, прикључила се обележавању годишњице пробоја Солунског фронта у Првом светском рату. Заставе су постављене на управи општине, у насељу Брзи Брод и стамбеним зградама на територији централне нишке општине.

Дан заставе је празник српског идентитета, државе и националног бића, а постављање и истицање застава Републике Србије, показатељ је индентитета, националног јединства и слоге.

Овај празник обележава се од 2020.године и симбол је јединства српског народа.