Начелница Нишавског управног округа Драгана Сотировски посетила Градску општину Медијана

На поклон 800 маски – дар Босилеграда

Начелница Нишавског управног округа Драгана Сотировски посетила је данас Градску општину Медијана и уручила 800 маски, које је произвела фабрика трикотаже у Босилеграду.

-Маске су периве, а донирамо их општинама на захтев председника општине Босилеград, Владимира Захаријева. Градска општина Медијана највећа је нишка општина, па је ред да буде и сагледана овом донацијом. Ванредно стање је престало, али и даље постоји потреба за маскама – рекла је Сотировски. Она је овом приликом разговарала са волонтерима који више од два месеца раде на испоруци намирница, лекова и пакета социјално угроженим грађанима и пензионерима, о начину рада и проблемима на терену.   

Први човек нишке Медијане Небојша Коцић упознао је начелницу округа са радом општине током ванредног стања, као и плановима за даље.

-При крају је подела пакета које је обезбедио Град Ниш за пензионере са примањима испод 30 хиљада динара. Враћамо се полако редовним активностима, уредили смо вртић „Невен“, расписали конкурс за вантелесну оплодњу за брачне парове са наше територије, радићемо убрзано у наредном периоду како не би ни једна област живота и рада трпела  –  додао је Коцић захваливши на донацији.