Настављена достава пакета пензионерима које је обезбедио Град Ниш, највећи број волонтера до сада

Како би што више пензионера са подручја Градске општине Медијана благовремено добило пакете,  волонтерски центар општине радио је и данас, другог дана викенда. На терену је био 101 волонтер, што је највећи број од увођења ванредног стања, па је у једном дану достављено чак 580 пакета. Од среде 22. априла када је почела достава помоћи најстаријим грађанима Ниша,  Градска општина Медијана испоручила је 1820 пакета намирница и хемије. Позивни центар највеће нишке општине је од 16. марта до 24. априла примио 14 000 позива грађана, од чега је скоро 4000 за пакете помоћи пензионера. 

Како би што више пензионера са подручја Градске општине Медијана благовремено добило пакете,  волонтерски центар општине радио је и данас, другог дана викенда. На терену је био 101 волонтер, што је највећи број од увођења ванредног стања, па је у једном дану достављено чак 580 пакета. Од среде 22. априла када је почела достава помоћи најстаријим грађанима Ниша,  Градска општина Медијана испоручила је 1820 пакета намирница и хемије.

Позивни центар највеће нишке општине је од 16. марта до 24. априла примио 14 000 позива грађана, од чега је скоро 4000 за пакете помоћи пензионера.