Настављена акција поделе новогодишњих пакетића

ГО Медијана и ових дана обрадовала малишане Акција поделе новогодишњих пакетића, у организацији ГО Медијана, започета у парку Свети Сава, настављена је јуче у парку Чаир, једном од најпосећенијих нишких паркова и данас, у парку на Тргу краља Александра ујединитеља. Пакетиће, на овим локацијама, малишанима је делио председник Градске општине Медијана, Небојша Коцић, са сарадницима. По његовим речима, овај мали, а за децу ипак тако велики знак пажње, нешто је што измами осмех сваком детету, а призор насмејаног детета, нешто је најлепше. Председник Коцић додаје, да је Градска општина Медијана, увек ту за своје најмлађе суграђане, који су средиште интересовања пронаталитетне политике, коју ова највећа нишка општина, води. Подела пакетића, само је једна у низу активности, којом ГО Медијана жели да малишанима употпуни празничну атмосферу и наступајуће новогодишње и божићне празнике, учини радоснијим.

ГО Медијана и ових дана обрадовала малишане

 

Акција поделе новогодишњих пакетића, у организацији ГО Медијана, започета у парку Свети Сава, настављена је јуче у парку Чаир, једном од најпосећенијих нишких паркова и данас, у парку на Тргу краља Александра ујединитеља.

Пакетиће, на овим локацијама, малишанима је делио председник Градске општине Медијана, Небојша Коцић, са сарадницима.

По његовим речима, овај мали, а за децу ипак тако велики знак пажње, нешто је што измами осмех сваком детету, а призор насмејаног детета, нешто је најлепше.

Председник Коцић додаје, да је Градска општина Медијана, увек ту за своје најмлађе суграђане, који су средиште интересовања пронаталитетне политике, коју ова највећа нишка општина, води.

Подела пакетића, само је једна у низу активности, којом ГО Медијана жели да малишанима употпуни празничну атмосферу и наступајуће новогодишње и божићне празнике, учини радоснијим.