Медијанино лето настављено уз хитове Жељка Васића и Мире Шкорић

Ниш певао са Жељком и Миром

Ниш певао са Жељком и Миром

Верни посетиоци Медијаниног културног лета и љубитељи добре музике, друге вечери „Медијаниног културног лета 2022.“, имали су прилике да слушају познате хитове у извођењу поп певача Жељка Васића, али и да уживају у поп фолк звуку нашег познате певачице Мире Шкорић.

Већину својих песама Жељко је сам написао, али и компоновао. До сада је издао три албума, а неке од његових најпопуларнијих песама, у којима је публика могла да ужива су песме „Жена као ти“, којом је и започео каријеру на фестивалу Сунчане скале 2000.године, „Пратиш ме у стопу“, „Нисам од јуче“, „Само моја“ и многе друге.

У наставку вечери, посетиоце Светосавског парка, својим песмама забављала је и направила сјајну атмосферу, Мира Шкорић. Ова певачица има 14 снимљених албума и велики број хитова. Велики успех достигла је снимивши песму “Зашто носиш прстен мој”, а прекретницу у њеној каријери представља 1993. година, када издаје албум „Откачи“ са чак 12 хитова – „Откачи“, „Ти си к'о и ја“, „Не дај ме мајко“, „Манастир“, „Страх од љубави“, „Низ вене ми тихо течеш“…

У четвртак, 11. августа, од 21 сат, Нишлије и сви посетиоци Града Ниша, моћи ће да уживају у парку Свети Сава, у модерном звуку и наступу певачице Анђелине Вујовић и њеног бенда. 

Познатија као Ангелина, ова млада певачица постала је препознатљива по одличним интерпретацијама популарних песама, а у децембру 2018. године је објавила свој први сингл под називом „Потез лош“. 
Од тада, снимила је синглове „Пиле моје“, „Сијам“, „Буди у близини“, „Ко си ти у ствари“, „Црне ноћи“, „Чекам те ја“, „Неко као ти“, као и дуете са Теодором Таром Стојановић и Огњеном Јовановим. Прошле године издала је два дуета са Емином Јаховић и Харисом Џиновићем.