Медијанино културно лето 2021

Поштовани, Обавештавамо Вас да ће традиционална манифестација ''Медијанино културно лето 2021'' бити одржано од  10. до 12. августа 2021. године у Светосавском парку у Нишу. Тродневни музички програм отвориће наступ Немање Николића, који ће песмама Томе Здравковића дочарати атмосферу мерака. Други дан, 11. август, резервисан је за Неверне бебе, док ће трећег дана на бини у Парку Светог Саве наступити Амадеус бенд. Планирано је да концерти почну у 21 сат и трају до 22 сата и 45 минута. За крај програма предвиђен је ватромет. Пратећа манифестација овогодишњег културног лета у Медијани је тродневни дечији програм са радионицама сликања и учења старих заната. Прошлогодишња манифестација „Медијанино културно лето 2020“ није одржана због актуелне епидемиолошке ситуације изазване  вирусом ковида – 19. С поштовањем,  Градска општина Медијана Кабинет председника

Поштовани,

 

Обавештавамо Вас да ће традиционална манифестација ''Медијанино културно лето 2021'' бити одржано од  10. до 12. августа 2021. године у Светосавском парку у Нишу.

Тродневни музички програм отвориће наступ Немање Николића, који ће песмама Томе Здравковића дочарати атмосферу мерака. Други дан, 11. август, резервисан је за Неверне бебе, док ће трећег дана на бини у Парку Светог Саве наступити Амадеус бенд. Планирано је да концерти почну у 21 сат и трају до 22 сата и 45 минута. За крај програма предвиђен је ватромет.

Пратећа манифестација овогодишњег културног лета у Медијани је тродневни дечији програм са радионицама сликања и учења старих заната.

 

Прошлогодишња манифестација „Медијанино културно лето 2020“ није одржана због актуелне епидемиолошке ситуације изазване  вирусом ковида – 19.

 

 

 

 

 

 

С поштовањем, 

 

Градска општина Медијана

Кабинет председника