Медијанино културно лето 2021.

Са великим задовољством Вас обавештавамо, да ће манифестација културног и музичког стваралаштва ''Медијанино културно лето 2021'', коју Градска општина Медијана традиционално организује у парку Свети Сава, бити одржана од  10. до 12. августа 2021. године. Тродневни музички програм овогодишњег „Медијаниног лета“ биће отворен наступом Немање Николића, који ће својим и песмама Томе Здравковића,  свим посетиоцима приредити вече мерака. У наставку културних дешавања, 11.августа 2021.године, наступ ће имати група Неверне бебе, док ће 12.августа 2021.године, посетиоци моћи да уживају у песмама Амадеус бенда и ватромету, који ће поводом затварања манифестације, бити приређен. Планирано је да концерти почну у 21 сат и трајаће до 22 сата и 45 минута. Пратећа манифестација овогодишњег културног лета у Медијани, је тродневни дечији програм са радионицама сликања и учења старих заната. Дечији програм у трајању од сат времена, почиње у 18 сати и том приликом, нашим најмлађима биће дељене књиге, Зборник радова са 12.Медијаниног фестивала Дечијег стваралаштва и стваралаштва за децу. Претходне манифестације, примљене су изузетно добро, не само код житеља Градске општине Медијана, већ и код свих Нишлија који лето проводе у граду. Да подсетимо, прошлогодишња манифестација „Медијанино културно лето 2020.“ није одржана због актуелне епидемиолошке ситуације изазвaне корона вирусом.

Са великим задовољством Вас обавештавамо, да ће манифестација културног и музичког стваралаштва ''Медијанино културно лето 2021'', коју Градска општина Медијана традиционално организује у парку Свети Сава, бити одржана од  10. до 12. августа 2021. године.

Тродневни музички програм овогодишњег „Медијаниног лета“ биће отворен наступом Немање Николића, који ће својим и песмама Томе Здравковића,  свим посетиоцима приредити вече мерака.

У наставку културних дешавања, 11.августа 2021.године, наступ ће имати група Неверне бебе, док ће 12.августа 2021.године, посетиоци моћи да уживају у песмама Амадеус бенда и ватромету, који ће поводом затварања манифестације, бити приређен.

Планирано је да концерти почну у 21 сат и трајаће до 22 сата и 45 минута.

Пратећа манифестација овогодишњег културног лета у Медијани, је тродневни дечији програм са радионицама сликања и учења старих заната.

Дечији програм у трајању од сат времена, почиње у 18 сати и том приликом, нашим најмлађима биће дељене књиге, Зборник радова са 12.Медијаниног фестивала Дечијег стваралаштва и стваралаштва за децу.

Претходне манифестације, примљене су изузетно добро, не само код житеља Градске општине Медијана, већ и код свих Нишлија који лето проводе у граду.

Да подсетимо, прошлогодишња манифестација „Медијанино културно лето 2020.“ није одржана због актуелне епидемиолошке ситуације изазвaне корона вирусом.

 

Kulturno leto 2021 poster.pdf