КЗМ ГО Медијана, једини представник на VIII Сајму каријерног вођења и саветовања

Канцеларија за младе Градске општине Медијана била је учесник VIII Сајам каријерног вођења и саветовања, који је организовала Београдска отворена школа, у сарадњи са Националном асоцијацијом канцеларија за младе, а уз подршку Министарства туризма и омладине. Као једини представници Канцеларија за младе из Србије, координатори Канцеларије за младе ГО Медијана, Милица Јованић и Вукота Радовановић, овом приликом, представили су активности и пројекте, планиране и реализоване у 2022.године и истакли значај каријерног саветовања и вођења, као и сарадње свих сектора у овој области за развој младих, њихово професионално усавршавање и напредовање. Поносни на рад највеће нишке општине, као и на рад Канцеларије за младе ГО Медијана, координатори су разменили идеје и промотивне материјале са излагачима на сајму и најавили да ће у 2023. наставити са добром праксом, са више активности, пројеката, семинара. Иначе, Сајам за каријерно вођење и саветовање реализован је у склопу пројекта Квалитетне услуге каријерног вођења и саветовања: стандардима за бољу запошљивост младих. У оквиру планираних активности, истичући значај тимског рада, Канцеларија за младе Градске општине Медијана, у сарадњи са КЗМ Палилула и КЗМ Црвени Крст и уз велику помоћ волонтера, обележила је Светски дан борбе против сиде.

КЗМ ГО Медијана обележила Светски дан борбе против сиде

 

Канцеларија за младе Градске општине Медијана била је учесник VIII Сајам каријерног вођења и саветовања, који је организовала Београдска отворена школа, у сарадњи са Националном асоцијацијом канцеларија за младе, а уз подршку Министарства туризма и омладине.

Као једини представници Канцеларија за младе из Србије, координатори Канцеларије за младе ГО Медијана, Милица Јованић и Вукота Радовановић, овом приликом, представили су активности и пројекте, планиране и реализоване у 2022.године и истакли значај каријерног саветовања и вођења, као и сарадње свих сектора у овој области за развој младих, њихово професионално усавршавање и напредовање.

Поносни на рад највеће нишке општине, као и на рад Канцеларије за младе ГО Медијана, координатори су разменили идеје и промотивне материјале са излагачима на сајму и најавили да ће у 2023. наставити са добром праксом, са више активности, пројеката, семинара.

Иначе, Сајам за каријерно вођење и саветовање реализован је у склопу пројекта „Квалитетне услуге каријерног вођења и саветовања: стандардима за бољу запошљивост младих”.

У оквиру планираних активности, истичући значај тимског рада, Канцеларија за младе Градске општине Медијана, у сарадњи са КЗМ Палилула и КЗМ Црвени Крст и уз велику помоћ волонтера, обележила је Светски дан борбе против сиде.