И ове године, униформе за ђаке прваке од највеће нишке општине

Први школски дани са Медијаном Градска општина Медијана, пету годину заредом, обезбедила је униформе за ученике првог разреда, у 10 основних школа са њеног подручја.  Тим поводом, у дворишту ОШ „Душан Радовић“, одржана је промоција ђачких униформи. „Посебно нас радује број уписаних ђака првака, који се из године у годину повећава. На територији Града Ниша сада је 2400, док је на подручју ГО Медијана 1150 малишана, који ће први пут сести у школске клупе“ изјавио је председник ГО Медијана, Небојша Коцић и додао да“ у оквиру пронаталитетне политике коју води, ГО Медијана настоји да на све могуће начине, помогне и деци и родитељима“. Председник Коцић је подсетио да је „овај догађај намењен деци и подстицају повећања стопе наталитета, још један у низу, који ГО Медијана организује, поред манифестација попут „Медијана за бебу више“, „Зимски дани у Медијани“, Картица за бебе, акције постављања клупа за мајку и бебу, организовања бесплатних, превентивних прегледа за жене, Фонда Света Петка и Хранитељства по мери детета. Председник ГО Медијана, овом приликом поздравио је све малишане, пожелео им пуно успеха у школи, да буду понос нашег града и да остану у Србији. Честитке првацима поводом поласка у школу, упутио је и директор ОШ“Душан Радовић“ Миодраг Плавшић, уз изразе захвалности председнику највеће нишке општине, на досадашњој сарадњи, са жељом да се та сарадња настави и буде још успешнија. Пет школа – „Др Зоран Ђинђић“,  „Свети Сава“, „Цар Константин“, „Ћеле Кула“ и „Душан Радовић“, која је била и домаћин догађаја, већ првог школског дана добили су униформе, које се састоје од светлоплаве мајице са дугим рукавима и тамноплаве мајице са кратким рукавима. Део униформи је и флуороцентни заштитни прслук за безбедан пут од куће до школе.  На мајицама и прслуцима су штампани лого општине и називи основних школа. Остале школе – „Доситеј Обрадовић“, „Радоје Домановић“, „Вожд Карађорђе“, „Учитељ Таса“ и „Ратко Вукићевић“, пакетом највеће нишке општине, обрадоваће своје прваке, ових дана. Поклоне за ђаке прваке омогућила је и Kомпанија Астер, која је донатор 1189 мајица са кратким рукавима. Ова акција део је пронаталитетне политике Градске општине Медијана, којој је приоритет у раду, посвећеност најмлађима и новим генерацијама.

Први школски дани са Медијаном

Градска општина Медијана, пету годину заредом, обезбедила је униформе за ученике првог разреда, у 10 основних школа са њеног подручја.

 Тим поводом, у дворишту ОШ „Душан Радовић“, одржана је промоција ђачких униформи.

„Посебно нас радује број уписаних ђака првака, који се из године у годину повећава. На територији Града Ниша сада је 2400, док је на подручју ГО Медијана 1150 малишана, који ће први пут сести у школске клупе“ изјавио је председник ГО Медијана, Небојша Коцић и додао да“ у оквиру пронаталитетне политике коју води, ГО Медијана настоји да на све могуће начине, помогне и деци и родитељима“.

Председник Коцић је подсетио да је „овај догађај намењен деци и подстицају повећања стопе наталитета, још један у низу, који ГО Медијана организује, поред манифестација попут „Медијана за бебу више“, „Зимски дани у Медијани“, Картица за бебе, акције постављања клупа за мајку и бебу, организовања бесплатних, превентивних прегледа за жене, Фонда Света Петка и Хранитељства по мери детета.

Председник ГО Медијана, овом приликом поздравио је све малишане, пожелео им пуно успеха у школи, да буду понос нашег града и да остану у Србији.

Честитке првацима поводом поласка у школу, упутио је и директор ОШ“Душан Радовић“ Миодраг Плавшић, уз изразе захвалности председнику највеће нишке општине, на досадашњој сарадњи, са жељом да се та сарадња настави и буде још успешнија.

Пет школа – „Др Зоран Ђинђић“,  „Свети Сава“, „Цар Константин“, „Ћеле Кула“ и „Душан Радовић“, која је била и домаћин догађаја, већ првог школског дана добили су униформе, које се састоје од светлоплаве мајице са дугим рукавима и тамноплаве мајице са кратким рукавима. Део униформи је и флуороцентни заштитни прслук за безбедан пут од куће до школе.  На мајицама и прслуцима су штампани лого општине и називи основних школа.

Остале школе – „Доситеј Обрадовић“, „Радоје Домановић“, „Вожд Карађорђе“, „Учитељ Таса“ и „Ратко Вукићевић“, пакетом највеће нишке општине, обрадоваће своје прваке, ових дана.

Поклоне за ђаке прваке омогућила је и Kомпанија Астер, која је донатор 1189 мајица са кратким рукавима.

Ова акција део је пронаталитетне политике Градске општине Медијана, којој је приоритет у раду, посвећеност најмлађима и новим генерацијама.