„Зимски дани у Медијани 2021“

Пета по реду манифестација „Зимски дани у Медијани 2021“ у организацији Градске општине Медијана, одржаће се 22, 23. и 24. децембра 2021. године, у времену од 12 до 13.30 сати, у Светосавском парку у Нишу. Тим поводом, за наше најмлађе суграђане припремљен је разноврстан програм.  Деца ће имати прилику да у Вилењаковој радионици праве новогодишње реквизите, да се друже и фотографишу са Деда Мразом, Бака Мразицом, Новогодишњом јелком, омиљеним ликовима из цртаних филмова, али и да се грудвају вештачким снегом. Сва деца добиће слаткише, а најкреативнијим и најсрећнијим учесницима новогодишњих радионица, биће уручени пакетићи. Извлачење срећних добитника, биће организовано сва три дана. Градска општина Медијана позива најмлађе суграђане и њихове родитеље, да и ове године уживају у претпразничној атмосфери, уз поштовање свих мера услед пандемије ковида 19.

Пета по реду манифестација „Зимски дани у Медијани 2021“ у организацији Градске општине Медијана, одржаће се 22, 23. и 24. децембра 2021. године, у времену од 12 до 13.30 сати, у Светосавском парку у Нишу.

Тим поводом, за наше најмлађе суграђане припремљен је разноврстан програм. 

Деца ће имати прилику да у Вилењаковој радионици праве новогодишње реквизите, да се друже и фотографишу са Деда Мразом, Бака Мразицом, Новогодишњом јелком, омиљеним ликовима из цртаних филмова, али и да се грудвају вештачким снегом.

Сва деца добиће слаткише, а најкреативнијим и најсрећнијим учесницима новогодишњих радионица, биће уручени пакетићи. Извлачење срећних добитника, биће организовано сва три дана.

Градска општина Медијана позива најмлађе суграђане и њихове родитеље, да и ове године уживају у претпразничној атмосфери, уз поштовање свих мера услед пандемије ковида 19.