За безбеднију Медијану

Под покровитељством Градске општине Медијана, а у организацији удружења грађана "Центар за друштвено деловање" у сали Скупштине ГО Медијана, одржан је семинар на тему безбедности двоточкаша у саобраћају. Предавач, г.Милан Митић из Пожаревца, говорио је о бројним изазовима и проблемима, са којима се сви учесници у саобраћају свакодневно сусрећу и присутнима предочио своју животну причу, коју је доживео управљајући мотoциклом, апелујући на придржавање прописа, ношење кациге и избегавање конзумирања алкохола пре вожње. Предавање су пратили и видео клипови и поучна презентација на пројектору. Поштовање прописа и културна свест о томе да не угрозимо свој, али ни туђ живот, свакако су предуслови сигурног и безбедног кретања. Оваква и слична предавања, од велике су важности за подизање свести о значају придржавања мера безбедности и могу утицати на превенцију незгода у саобраћају.

Под покровитељством Градске општине Медијана, а у организацији удружења грађана „Центар за друштвено деловање“ у сали Скупштине ГО Медијана, одржан је семинар на тему безбедности двоточкаша у саобраћају.

Предавач, г.Милан Митић из Пожаревца, говорио је о бројним изазовима и проблемима, са којима се сви учесници у саобраћају свакодневно сусрећу и присутнима предочио своју животну причу, коју је доживео управљајући мотoциклом, апелујући на придржавање прописа, ношење кациге и избегавање конзумирања алкохола пре вожње.

Предавање су пратили и видео клипови и поучна презентација на пројектору.

Поштовање прописа и културна свест о томе да не угрозимо свој, али ни туђ живот, свакако су предуслови сигурног и безбедног кретања.

Оваква и слична предавања, од велике су важности за подизање свести о значају придржавања мера безбедности и могу утицати на превенцију незгода у саобраћају.